Перейти до головного вмісту
moodle.gi.edu.ua moodle.gi.edu.ua
  • Наразі ви використовуєте гостьовий доступ (Увійти)

Товарознавство

  1. На головну
  2. Курси
  3. Компоненти освітніх програм
  4. Освітні компоненти підготовки бакалаврів
  5. 241 Готельно-ресторанна справа. Освітній ступінь ...
  6. Товарознавство
  7. Робоча програма. Силабус
  8. Навчальний підручник товарознавство непродовольчих...

Навчальний підручник товарознавство непродовольчих товарів

Клацніть посилання http://kipt.com.ua/wp-content/uploads/2019/10/%D0%A2%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%B7%D0%BD%D0%B0%D0%B2%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE-%D0%BD%D0%B5%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D0%BB%D1%8C%D1%87%D0%B8%D1%85-%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D1%80%D1%96%D0%B2.-%D0%A7%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%B0-1-%D0%92%D0%BE%D0%B9%D0%BD%D0%B0%D1%88-%D0%9B.%D0%93.-%D0%94%D1%83%D0%B4%D0%BB%D0%B0-%D0%86.%D0%9E.-%D1%82%D0%B0-%D1%96%D0%BD..pdf щоб відкрити ресурс.
◄ Навчальний посібник Товарознавство продовольчих товарів
Рекомендації до виконання самостійної роботи ►
Пропустити Навігація
Навігація
  • На головну

    • Сторінки сайту

      • Мітки

      • Календар

    • Курси

      • Компоненти освітніх програм

        • Освітні компоненти загальноосвітньої підготовки

        • Освітні компоненти підготовки фахових молодших бак...

        • Освітні компоненти підготовки бакалаврів

          • 081.Право. Освітній ступінь БАКАЛАВР ...

          • 241 Готельно-ресторанна справа. Освітній ступінь ...

            • БЛОК ОБОВ'ЯЗКОВИХ НАВЧАЛЬНИХ ДИСЦИПЛІН

            • БЛОК ВИБІРКОВИХ НАВЧАЛЬНИХ ДИСЦИПЛІН

            • КУРСОВІ РОБОТИ

            • ПРАКТИЧНА ПІДГОТОВКА

            • АТЕСТАЦІЯ

            • НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНІ ВИДАННЯ

            • Навчальна практика (комп`ютерна)

            • Товарознавство

              • Учасники

              • Загальне

              • Робоча програма. Силабус

                • ФайлСилабус

                • ФайлРобоча програма

                • ФайлІНДЗ 1 семестр

                • ФайлІНДЗ 2 семестр

                • ФайлЛітературні та інформаційні джерела

                • ФайлПолітика оцінювання студентів

                • URL (веб-посилання)Навчальний посібник Товарознавство продовольчих то...

                • URL (веб-посилання)Навчальний підручник товарознавство непродовольчих...

                • ФайлРекомендації до виконання самостійної роботи

                • Файлкритерії оцінювання тестів

                • ФайлПерелік питань до екзамену

              • Змістовий модуль 1. ОСНОВИ ЗАГАЛЬНОГО ТОВАРОЗН...

              • Змістовний модуль №2. Товарознавство продовольчих ...

              • Тема. Цукор, мед, крохмаль.

              • Секція 5

              • Тема. Пакувальні матеріали і тара.

              • Секція 7

              • Секція 8

              • Товарознавство непродовольчих товарів.

              • Секція 10

              • Секція 11

              • Секція 12

          • 061 Журналістика. Видавнича справа та медіакомунік...

          • Організація кейтерингового обслуговування

          • Фізичне виховання

          • Захист прав учасників дорожнього руху

          • Трудове право

          • Іноземна мова за професійним спрямуванням

          • Війна, мир і безпека у вимірі міжнародного права

          • Медіамаркетинг

          • Устаткування закладів готельно-ресторанного господ...

          • Конкурентоспроможність підприємств готельно-рестор...

          • Стартапи: перші кроки в підприємництві

          • Міжнародне приватне право

          • Радіожурналістика

          • Медіакритика

      • Інформаційно-освітній простір гімназії "Гармонія"

      • Центр професійного зростання

      • Навчально-організаційне та методичне забезпечення ...

      • Спеціальності

      • Професійний ліцей

      • Course templates

Наразі ви використовуєте гостьовий доступ (Увійти)
Товарознавство
Підсумок збереження даних
Завантажте мобільний додаток
  • kode77
  • arena899
  • arena899
  • arena899
  • arena899
  • arena899
  • arena899
  • arena899
  • arena899