Перейти до головного вмісту
moodle.gi.edu.ua moodle.gi.edu.ua
  • Наразі ви використовуєте гостьовий доступ (Увійти)

Товарознавство

  1. На головну
  2. Курси
  3. Компоненти освітніх програм
  4. Освітні компоненти підготовки бакалаврів
  5. 241 Готельно-ресторанна справа. Освітній ступінь ...
  6. Товарознавство
  7. Секція 5
  8. ДСТУ 7972-2015 Риба та рибні продукти

ДСТУ 7972-2015 Риба та рибні продукти

Клацніть посилання http://online.budstandart.com/ua/catalog/doc-page?id_doc=80973#:~:text=%D0%94%D0%A1%D0%A2%D0%A3%207972%3A2015%20%D0%A0%D0%B8%D0%B1%D0%B0%20%D1%82%D0%B0%20%D1%80%D0%B8%D0%B1%D0%BD%D1%96%20%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%82%D0%B8. щоб відкрити ресурс.
◄ Класифікація та асортимент сирів
Виробництво та переробка молока відео ►
Пропустити Навігація
Навігація
  • На головну

    • Сторінки сайту

      • Мітки

      • Календар

    • Курси

      • Компоненти освітніх програм

        • Освітні компоненти загальноосвітньої підготовки

        • Освітні компоненти підготовки фахових молодших бак...

        • Освітні компоненти підготовки бакалаврів

          • 081.Право. Освітній ступінь БАКАЛАВР ...

          • 241 Готельно-ресторанна справа. Освітній ступінь ...

            • БЛОК ОБОВ'ЯЗКОВИХ НАВЧАЛЬНИХ ДИСЦИПЛІН

            • БЛОК ВИБІРКОВИХ НАВЧАЛЬНИХ ДИСЦИПЛІН

            • КУРСОВІ РОБОТИ

            • ПРАКТИЧНА ПІДГОТОВКА

            • АТЕСТАЦІЯ

            • НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНІ ВИДАННЯ

            • Навчальна практика (комп`ютерна)

            • Товарознавство

              • Учасники

              • Загальне

              • Робоча програма. Силабус

              • Змістовий модуль 1. ОСНОВИ ЗАГАЛЬНОГО ТОВАРОЗН...

              • Змістовний модуль №2. Товарознавство продовольчих ...

              • Тема. Цукор, мед, крохмаль.

              • Секція 5

                • ФайлЛекція 10. Молоко та молочна продукція

                • URL (веб-посилання)ДСТУ 2212-2003 Молоко і кисломолочні продукти про

                • URL (веб-посилання)ДСТУ 4399-2005 масло вершкове

                • URL (веб-посилання)ДСТУ 6003-2008 сири тверді

                • URL (веб-посилання)Класифікація та асортимент сирів

                • URL (веб-посилання)ДСТУ 7972-2015 Риба та рибні продукти

                • URL (веб-посилання)Виробництво та переробка молока відео

                • URL (веб-посилання)Відео виготовлення масла та молочної продукції

                • URL (веб-посилання)Відео процес виготовлення кефіру

                • URL (веб-посилання)Відео виготовлення сирів (пармезан)

                • URL (веб-посилання) Відео виробництво сирів України

                • ФайлСемінарсько- практична робота №6,7 Тема 10. Молоко...

                • ФайлТема 11. Лекція 11. Яйця та яєчні товари

                • URL (веб-посилання)Класифікація курячих харчових яєць згідно ДСТУ 502...

                • ФайлСемінарсько -практична робота №8. Тема 11.

                • ФайлТема 13. Лекція 13. М'ясо та мясні товари

                • URL (веб-посилання)ДСТУ 9959-2015 мясо та мясні продукти

                • ФайлСемінарсько-практичне заняття №9. Тема 13. Мясо та...

                • URL (веб-посилання)презентація рибні консерви та пресерви

                • ФайлТема 13. Лекція 13, 14. Риба,рибні товари. Консерв...

                • ФайлСемінарсько-практична робота № 10,11. Тема 13.

                • ФайлМОДУЛЬНИЙ КОНТРОЛЬ 3. ТОВАРОЗНАВСТВО ПРОДОВОЛЬЧИХ ...

                • ЗавданняСемінарсько-практичні завдання

              • Тема. Пакувальні матеріали і тара.

              • Секція 7

              • Секція 8

              • Товарознавство непродовольчих товарів.

              • Секція 10

              • Секція 11

              • Секція 12

          • 061 Журналістика. Видавнича справа та медіакомунік...

          • Організація кейтерингового обслуговування

          • Фізичне виховання

          • Захист прав учасників дорожнього руху

          • Трудове право

          • Іноземна мова за професійним спрямуванням

          • Війна, мир і безпека у вимірі міжнародного права

          • Медіамаркетинг

          • Устаткування закладів готельно-ресторанного господ...

          • Конкурентоспроможність підприємств готельно-рестор...

          • Стартапи: перші кроки в підприємництві

          • Міжнародне приватне право

          • Радіожурналістика

          • Медіакритика

      • Інформаційно-освітній простір гімназії "Гармонія"

      • Центр професійного зростання

      • Навчально-організаційне та методичне забезпечення ...

      • Спеціальності

      • Професійний ліцей

      • Course templates

Наразі ви використовуєте гостьовий доступ (Увійти)
Товарознавство
Підсумок збереження даних
Завантажте мобільний додаток
  • kode77
  • arena899
  • arena899
  • arena899
  • arena899
  • arena899
  • arena899
  • arena899
  • arena899